Kültür Tuğlası ölçüleri

21-03-2024 19:59
Kültür Tuğlası ölçüleri

Üst görselde pres tuğla ölçüsü belirtilmiştir. Pres tuğlasıda bir nevi kültür kaplama grubuna girmektedir. Özellikle duvar örme konusunda yardımcı olan pres tuğlalar döşemesi özel yapıştırma harcının yanı sıra kum ve çimento karıştırılarak da yapılabilmektedir. Dış yüzey farklı şekillerde bulunmaktadır.

Pres tuğla taşı ile duvar örmek dışında dekoratif etkili bir alan oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Aktaş çini olarak firmamızda kültür tuğla üretimi büyük titizlik ile yürütülmektedir.Yenilikçi çalışmalarımız ile farklı tasarımlar ve farklı ölçüde kültür kaplama tuğla ürünlerini üretmekteyiz.Kullanılan boyadan ve içindeki çimento ile ile kaliteli malzeme ve şık tasarımlar ile kaplama olarak bir çok alternatif bulunmaktadır.Özellikle dekoratif anlamda kullanılan tuğlalar renklerinde solma yaşanmaz.Bu nedenle kültür tuğla modellerimizde şıklığa önem verir müşteri memnuniyeti her zaman en öndedir.

Kültür Tuğlası iç mekan kullanımları

Kültür tuğlası dış mekanda kullanımları genellikle bina dış tasarımında revaçta bir ürün. Özellikle taş kaplama olan duvarlar dekoratif etkisi sayesinde tercih edilmektedir. Bu sayede binayı zengin gösterir ve binaya farklı hava kazandırmaktadır. Ayrıca iç mekanlarda hususi evlerde tv ünite arkasında dekor katması amacı ile iç mekan duvarlarında oldukça tercih sebebidir.

Kültür tuğlası çeşitleri sayesinde binanın dış tasarımı oldukça güzel görünecektir. Sade boya görüntülü bina daha hoş görünüme sahip olacaktır. Bu sayede bina daha zengin görünümü olacaktır. Zengin görünen binalar ekstradan satış tesmsilcisine ihtiyaç olmadan satmanızı kolaylaştırır emlakçı sorunu ortadan kalkar.

Ayrıca binanın dış tasarımı kadar iç tasarımı oldukça önemlidir. Yatak odasında döşeli tuğla duvar her zaman sıcak bir alan oluşmasına etki etmektedir. Bu tür ekstra yapılan tasarımlar görsellik açısında güzel olması sayesinde daire satın alımlarında etkisi oldukça fazladır.

Kültür tuğlası ölçüleri ve fiyatları için iletişime geçebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.